Ontdek jouw skills in De Paskamer

De Paskamer is een matchingstool ontwikkeld in samenwerking met TNO. Werkenden en werkzoekenden kunnen een eigen skills-profiel samenstellen en krijgen op basis daarvan suggesties voor beroepen die op hun skills aansluiten en openstaande functies die daarbij passen. Zo krijg je een breder perspectief op je skills en mogelijkheden, zonder dat je opleiding bepalend is. Bezoek De Paskamer en maak een profiel aan om te beginnen!

Werkenden en werkzoekenden

Werkenden en werkzoekenden kunnen in De Paskamer een eigen skills-profiel samenstellen en krijgen op basis daarvan suggesties voor beroepen die op hun skills aansluiten en openstaande functies die daarbij passen. Zo krijg je een breder perspectief op je skills en mogelijkheden, zonder dat je opleiding bepalend is. Bekijk de video voor meer uitleg.

Werkgevers en organisaties

Werkgevers kunnen in De Paskamer aangeven welke skills nodig zijn voor het vervullen van de openstaande functies binnen hun organisaties. De werkgevers kunnen dit ordenen en prioriteren en zo een functieprofiel op basis van skills maken.

Door het skillsaanbod van werkzoekenden en de skillsvraag van werkgevers samen te brengen, kan er een match worden gemaakt.

Contact