Nova College

MBO Opleider

Natuurlijk hebben we allemaal begrip voor mensen die zorg nodig hebben. Je hebt echter talent nodig om hen écht te begrijpen en goed met ze om te gaan. Je hebt hart voor mensen, houdt van verantwoordelijk werk, bent nauwkeurig, kunt goed organiseren en werkt graag in teamverband. Herken jij je daarin en spreekt leren in de praktijk je aan? Ontwikkel je dan in een van onze zorgopleidingen.

Bijzonder traject bij het Nova College in onze regio is het anderstalige traject

Het ‘Voortraject Leren in de zorg’ is bedoeld voor anderstalige volwassenen die zich willen voorbereiden op de mbo opleiding Verzorgende-IG – Maatschappelijke zorg op het Nova College om te kunnen gaan werken in de ouderen- en gehandicaptenzorg.

InHolland

HBO Opleider

De arbeidsmarkt vraagt om wendbare professionals. Of je nu starter bent, wilt doorstromen of je wilt verdiepen binnen je vakgebied. Het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen en je skills te verbeteren. Bij ons kun je kiezen uit diverse (flexibele) bacheloropleidingen, associate degree-, master- en post-hbo-opleidingen. Bekijk de mogelijkheden om in deeltijd te studeren en ontdek wat het beste bij jou past.

Bijzonder traject bij InHolland in onze regio is de Oriëntatie op de Gezondheidszorg

In beeld wordt gebracht welke ervaring en skills jij bezit en hoe deze matchen met een zorgberoep of functie. Eén organisatie zal jou een kans bieden om een kijkje te nemen in de praktijk. Vanuit de opleiding worden loopbaangesprekken gevoerd en onderzocht hoe je jouw loopbaan een boost kan geven!

Heb je interesse in de gezondheidszorg en denk je dat het werken in de zorg jou een nieuwe kans biedt, volg dan deze opleiding bij Inholland Academy. In een periode van 10 weken ontdek je dat de zorg een grote variëteit aan werksettingen en functies kent, die allen om andere skills vragen. Denk aan het beroep verpleegkundige, verzorgende, operatieassistent of manager in de zorg.

Contact